In Brussel gevelreclame met verlichting

Gevelreclame Brussel

Verlichte letters met LED hebben wij in Brussel op verschillende plaatsen gemonteerd.

 

Het is een effectieve manier om de zichtbaarheid van een bedrijf te vergroten, vooral ‘s nachts. Hier is een stapsgewijze gids voor het plaatsen van verlichte reclame:

 

Hoe doen wij het.

 

### 1. Voorbereiding

 
– **Doel en Ontwerp:** Bepaal het doel van de verlichte reclame en ontwerp een visueel aantrekkelijk bord dat past bij je merkidentiteit.
– **Type Verlichting:** Kies het type verlichting, zoals neon, LED, verlichte doosletters, of backlit panelen.
– **Locatie:** Kies een geschikte locatie op je gebouw waar de reclame goed zichtbaar is voor potentiële klanten.

**1.2 Vergunningen en Regels:**
– **Lokale Voorschriften:** Controleer de lokale regelgeving en vergunningseisen voor het plaatsen van verlichte reclame. Sommige gebieden hebben strikte regels over de grootte, verlichting, en locatie van reclameborden.
– **Vergunning Aanvragen:** Dien indien nodig een aanvraag in bij de gemeente voor de benodigde vergunningen.

 

**2.1 Materialen:**
– **Reclamebord Materiaal:** Kies duurzame materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden, zoals aluminium, acryl, of polycarbonaat.
– **Verlichting:** Kies hoogwaardige verlichting die energie-efficiënt is en een lange levensduur heeft.

**2.2 Apparatuur:**
– **Bevestigingsmaterialen:** Zorg voor sterke bevestigingsmaterialen zoals beugels, schroeven, en afdichtmiddelen in leuven.
– **Elektrische Voorzieningen:** Zorg voor een veilige en geschikte stroomvoorziening. Dit kan een stopcontact of een directe aansluiting op het elektriciteitsnet zijn.

 

**3.1 Voorbereiding:**
– **Sjabloon Maken:** Maak een sjabloon van de reclame om de exacte positie op de gevel te markeren. Dit helpt om de letters en het bord recht en op de juiste afstand van elkaar te plaatsen.
– **Controleer de Elektriciteit:** Zorg ervoor dat de elektriciteit is uitgeschakeld voordat je begint met de installatie.

**3.2 Bevestigen van het Reclamebord:**
– **Plaatsing:** Plaats het reclamebord of de letters op de gemarkeerde positie en bevestig ze stevig met de bevestigingsmaterialen.
– **Afdichting:** Zorg ervoor dat alle bevestigingspunten en elektrische aansluitingen goed zijn afgedicht tegen weersinvloeden om schade door regen of sneeuw te voorkomen.

**3.3 Aansluiting van de Verlichting:**
– **Verbinding Maken:** Verbind de verlichting met de stroomvoorziening. Gebruik waterdichte connectoren en zorg voor een veilige aansluiting.
– **Veiligheid:** Zorg ervoor dat alle elektrische aansluitingen voldoen aan de veiligheidsnormen om kortsluiting of brandgevaar te voorkomen.

 

**4.1 Testen:**
– **Verlichting Controleren:** Schakel de elektriciteit weer in en controleer of de verlichting goed werkt. Controleer of alle delen van de reclame gelijkmatig verlicht zijn.
– **Aanpassingen:** Maak indien nodig kleine aanpassingen om ervoor te zorgen dat alles correct is uitgelijnd en goed verlicht.

**4.2 Afwerking:**
– **Opruimen:** Verwijder alle gereedschappen en afvalmaterialen.
– **Reiniging:** Maak het reclamebord schoon voor een professioneel uiterlijk.

 

**5.1 Regelmatig Onderhoud:**
– **Controleer de Verlichting:** Controleer regelmatig de verlichting en vervang kapotte lampen of LED’s.
– **Reiniging:** Houd de reclame schoon om optimale zichtbaarheid en esthetiek te garanderen.

**5.2 Reparaties:**
– **Snelle Reparaties:** Voer snel reparaties uit als er problemen zijn met de verlichting of de bevestiging om verdere schade te voorkomen.

Door deze stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je verlichte reclamebord professioneel wordt geïnstalleerd en goed zichtbaar is, wat bijdraagt aan de zichtbaarheid en aantrekkingskracht van je bedrijf.

Glazen schuifwanden in Brussel prijzen